Νέα

14ος Αγώνας ιππικής αντοχής (ΠΙΟ)

Στις 1 Οκτ του 2017 πραγματοποιήθηκε στον πανελλήνιο ιππικό  όμιλο ο  14ος αγώνας ιππικής αντοχής .Το Marathon endurance club έδωσε το παρόν  με  2 αθλήτριες στη κατηγορία των 40 χλμ . Αλιφέρη  Νεκταρία με Ga  Nirea, Μαρία Σπηλιανάκη με Ga Europe και με 4 ακόμα αθλητές στην κατηγορία των 20 χλμ . Στέλλα Πέτρο με Ga Nikia , Τσαμάτη Αγγελική-Ειρήνη με Ghibly  Κακαβά Αναστασία με Ga Napoleon και Αλεπού Σωτήριο με Red Rambo 

Καλύτερη θέση για την ομάδα μας , η Νεκταρία Αλιφερη  με τον συνήθη ύποπτο Ga Nirea, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση της κατηγορίας και  στην αμέσως  επόμενη θέση η Σπηλιανάκη Μαρία με την Ga Europe που κατέλαβε την  τρίτη θέση στα 40 χλμ .

Στην πρώτη της συμμετοχή η Αναστασία, η οποία είναι και η μικρότερη αθλήτρια της ομάδας  κατάφερε να τερματίσει επιτυχώς με το Ναπολέων στη τέταρτη θέση( με 39 παλμούς)  της κατηγορίας των 20 χλμ και να προκριθεί στην επόμενη κατηγορία. Αγγελίνα και Ghibly τερμάτισαν επιτυχώς στην έκτη θέση(με 46 παλμούς) . Στελλας Πέτρος και Ga  Nikias στην ένατη θέση με το Nikia να δείχνει οτι τα 20 χλμ του φαίνονται  λίγα για να του μειώσουν την ενέργεια του, με αποτέλεσμα να κρατάει ψηλά τους παλμούς του( με 51 παλμούς) περιμένοντας να ξεκινήσει ξανά .Σωτήρης Αλεπους και Red δυστυχώς δεν τα κατάφεραν ,ένας ερεθισμός απο την ιπποσκευή  ήταν ικανός να του στερήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση .Όλα είναι στο πρόγραμμα και ο Red θα είναι έτοιμος να δείξει την αξία του στον επόμενο αγώνα στις 5 Νοεμβρίου. Όπως και να έχει ο πρώτος του αγώνας ήταν  γι αυτόν μια καλή  εμπειρία.         

 

Πέτρος Στέλλας