Νέα

Αντιγόνη Νταλιάνη και Ga Nireas ξεκινούν την προετοιμασία τους για το Βαλκανικό πρωτάθλημα στη Ρουμανία

Μετά απο κάποιους μήνες αποχής (λόγο προβλήματος υγείας ) η αθλήτρια του Marathon , επανέρχεται δυναμικά με το άλογο της Ga nirea  !!!! 

θα είναι η τέταρτη  φορά για την πρωταθλήτρια  που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε βαλκανικό πρωτάθλημα ιππικής αντοχής . Ήδη με γραπτό της  αίτημα  έκανε γνωστό στην Ελληνική ομοσπονδία οτι επιθυμεί  να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και είναι στη διάθεση της ομοσπονδίας για να την τοποθετήσει στη θέση που κρίνει απαραίτητη .

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΑΛΙΑΝΗ : Αισθάνομαι έτοιμη να εκπροσωπήσω  τη χώρα μου ….. Τυχαίνει να έχω στη κατοχή μου ένα πολύ αξιόλογο άλογο και φυσικά μια ομάδα που πιστεύει σε εμένα και με παρακινεί να αγωνίζομαι . Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ ….

Ενα μεγάλο ευχαριστώ που ενώ απουσίαζα   αγωνιστικά  για αυτό το διάστημα συνέχισαν να είναι δίπλα μου και να με στηρίζουν , η εταιρεία Balaton Hellas όσο αφορά  τη διατροφή του άλογου μου , ο Κώστας Γεωργαντζής(Georgantzis arabian stud) που με στηρίζει τόσα χρόνια και φυσικά η ομάδα μου  marathon endurance club ,που ελπίζω να καταφέρουμε να είμαστε όλοι μαζί στην εκκίνηση στις 22-23 Σεπτεμβρίου στη Ρουμανία    

Πέτρος Στέλλας